×

Forumi i rinise

Mësuesit: Po edukojmë "brezin e kafeneve"

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Saria    · 19 · 5588

Si duhen veshur te rinjte ne shkolle?!

Nisur nga Elegance  | Postimi i fundit nga Lisa    « 1 2 3 4 5 » · 108 · 19117

Rinia shqiptare, dembele apo aktive?

Nisur nga Misss  | Postimi i fundit nga Kisss    « 1 2 3 » · 54 · 9520

Mali përballë rinisë

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga BVDGF    · 6 · 1185

Nëna 15-vjeçare

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga erlehta    · 8 · 874

Histori ngacmimi

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 1 · 548

Të dehur që 16 vjeç

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga DiniL    · 7 · 888

Halle, halle plot kjo jetë!

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Berni    · 0 · 658

Adoleshentët dembelë

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga Nore    · 5 · 1443

Forumet rinore politike dhe rinia sot

Nisur nga My World  | Postimi i fundit nga anormali    · 6 · 5551

A di te vishet rinia shqiptare?

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga Nore    « 1 2 3 4 5 6 ... 8 » · 194 · 33288

Adoleshentët dhe intimiteti

Nisur nga ßåßy ღ  | Postimi i fundit nga +ERELA+    · 4 · 1934

Si i keni marredheniet me familjen !

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Nore    « 1 2 3 » · 53 · 8965