×

Sporti i mendjes dhe i shpirtit.

Kampionati Botëror i Shahut 2012

Nisur nga KingS00l  | Postimi i fundit nga ciarli    · 5 · 1147

Njoftim -Kush do te lozim Shah ?

Nisur nga KingS00l  | Postimi i fundit nga h75    · 8 · 2641

Shah 101

Nisur nga KingS00l  | Postimi i fundit nga KleantR    · 15 · 3966

Motora Shahu

Nisur nga KingS00l  | Postimi i fundit nga KingS00l    · 4 · 1510

Federata e Shahut mbush 75 vjeç

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Berni    · 0 · 1094

Roela, shahistja 16-vjeçare !

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga ORNELATAFA    · 2 · 1021

tung

Nisur nga Sheqerkaa  | Postimi i fundit nga Charlie    · 2 · 698

Motrat Shabanaj, kampione në Shah !

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga naimspanj    · 1 · 1096

Historia e Shahut

Nisur nga KingS00l  | Postimi i fundit nga Berni    · 2 · 3270

Radjabov vs Deep Junior

Nisur nga KingS00l  | Postimi i fundit nga KingS00l    · 0 · 519

KRAMNIK VS DEEP FRITZ_10

Nisur nga KingS00l  | Postimi i fundit nga KingS00l    · 22 · 3571