×

Trupi dhe Shendeti

Fjalor me shprehje medicinale

Nisur nga Parloté  | Postimi i fundit nga Parloté    · 12 · 5121

Autizmi

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 5 · 1129

Femija yne- Prof. Salaudin Bekteshi

Nisur nga Aida  | Postimi i fundit nga nertila SULSTAROVA    · 21 · 15521

Zbardhja e dhembeve

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 14

Halitosis - era e keqe e gojes

Nisur nga lauraa  | Postimi i fundit nga M A X    · 3 · 2354

Larja e dhembeve (rregullisht)

Nisur nga ßåßy ღ  | Postimi i fundit nga M A X    · 3 · 1082

Anemia, shkaktare e lodhjes

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 2 · 838

Dhimbja e fortë e kokës

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga M A X    · 1 · 629

Gripi dhe ftohja

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 3 · 602

Gjumi

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 17 · 1469

Vitamina D dhe mrekullitë e saj

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga M A X    · 5 · 1115

KUJDES, SHEQERI VRET!

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga M A X    · 3 · 1209

Kajsia, mbrojtje për lëkurën

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga M A X    · 1 · 540

Kanceri i gjirit

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 2 · 887

Pijet dhe ushqimet Detox

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 3 · 707

Zemra e shendetshme

Nisur nga ßåßy ღ  | Postimi i fundit nga M A X    · 1 · 1034

Melcia e njeriut

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga M A X    · 5 · 12871

Si të mbrojmë sytë nga celulari?

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 344

Fruthi - Semundja e fruthit

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 451

E-Cigs - Cigaret Elektronike

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 241

A duhet mbajtur teshtima?

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 2 · 1325

Dhimbja e dhembit

Nisur nga lauraa  | Postimi i fundit nga M A X    · 2 · 1595

Vaksina kundër gripit

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 34

Ushqimet që dëmtojnë veshkat

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 26