×

Trupi dhe Shendeti

Portokalli i kuq

Nisur nga M A X   Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 336

Qelizat Embrionale

Nisur nga M A X   Postimi i fundit nga M A X    · 1 · 293

Terminator 7

Nisur nga altinmurati   Postimi i fundit nga altinmurati    · 0 · 225

Si te lesh cigaren

Nisur nga M A X   Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 513

Dhembja e kokës, ja si qetësohet

Nisur nga Berni   Postimi i fundit nga M A X    · 2 · 2164

Autizmi

Nisur nga M A X   Postimi i fundit nga M A X    · 5 · 1101

Tumori - Shkaktaret e tumoreve

Nisur nga Berni   Postimi i fundit nga M A X    · 6 · 5571

Cialisi dhe Prostata

Nisur nga M A X   Postimi i fundit nga M A X    · 1 · 690

Sinoziti

Nisur nga ßåßy ღ   Postimi i fundit nga M A X    · 1 · 2095

Gripi dhe ftohja

Nisur nga M A X   Postimi i fundit nga M A X    · 1 · 576

Alzheimer mund te shihet nga syte

Nisur nga M A X   Postimi i fundit nga M A X    · 1 · 951

Marijuana

Nisur nga M A X   Postimi i fundit nga M A X    · 1 · 351

Vitamina D dhe mrekullitë e saj

Nisur nga Berni   Postimi i fundit nga M A X    · 3 · 1022

Virozat e stinës

Nisur nga M A X   Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 292

Sinapsi i stresuar

Nisur nga M A X   Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 248

Ndrydhja e këmbës

Nisur nga M A X   Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 604

Rreziku i paracetamolit

Nisur nga M A X   Postimi i fundit nga M A X    · 2 · 689

Nga obeze ne anoreksike

Nisur nga M A X   Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 444

Nje pyetje per ju mjeku popullor !

Nisur nga Capkenja   Postimi i fundit nga OD888    « 1 2 3 4 5 6 ... 10 » · 225 · 92896

Pas vakteve, konsumoni fruta

Nisur nga M A X   Postimi i fundit nga dreamm    · 1 · 311

Ulcera - Semundja Ulceras

Nisur nga M A X   Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 1657