×

Trupi dhe Shendeti

Tuberkulozi

Nisur nga Belinaa  | Postimi i fundit nga M A X    · 4 · 3571

Dhimbja në shpinë

Nisur nga ßåßy ღ  | Postimi i fundit nga ßåßy ღ    · 0 · 669

Ushqimi i mengjesit

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga ßåßy ღ    · 2 · 812

Portokalli i kuq

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 336

Qelizat Embrionale

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 1 · 293

Terminator 7

Nisur nga altinmurati  | Postimi i fundit nga altinmurati    · 0 · 226

Si te lesh cigaren

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 513

Dhembja e kokës, ja si qetësohet

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga M A X    · 2 · 2164

Autizmi

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 5 · 1101

Tumori - Shkaktaret e tumoreve

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga M A X    · 6 · 5571

Cialisi dhe Prostata

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 1 · 690

Sinoziti

Nisur nga ßåßy ღ  | Postimi i fundit nga M A X    · 1 · 2095

Gripi dhe ftohja

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 1 · 576

Alzheimer mund te shihet nga syte

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 1 · 951

Marijuana

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 1 · 351

Vitamina D dhe mrekullitë e saj

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga M A X    · 3 · 1023

Virozat e stinës

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 292

Sinapsi i stresuar

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 248

Qepa ilac per Rrufa dhe bronkitet

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 1 · 556

Ndrydhja e këmbës

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 604

Leucemia - Semundja, shenjat, sherimi

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 1 · 3322

Rreziku i paracetamolit

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 2 · 689

Ushqimet që na futin në depresion

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 438