×

Trupi dhe Shendeti

Terminator 7

Nisur nga altinmurati  | Postimi i fundit nga altinmurati    · 0 · 231

Si te lesh cigaren

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 515

Dhembja e kokës, ja si qetësohet

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga M A X    · 2 · 2166

Tumori - Shkaktaret e tumoreve

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga M A X    · 6 · 5574

Cialisi dhe Prostata

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 1 · 693

Sinoziti

Nisur nga ßåßy ღ  | Postimi i fundit nga M A X    · 1 · 2102

Alzheimer mund te shihet nga syte

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 1 · 955

Marijuana

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 1 · 358

Virozat e stinës

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 295

Sinapsi i stresuar

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 251

Qepa ilac per Rrufa dhe bronkitet

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 1 · 558

Ndrydhja e këmbës

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 606

Leucemia - Semundja, shenjat, sherimi

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 1 · 3325

Rreziku i paracetamolit

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 2 · 692

Ushqimet që na futin në depresion

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 441

Nga obeze ne anoreksike

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 446

Nje pyetje per ju mjeku popullor !

Nisur nga Capkenja  | Postimi i fundit nga OD888    « 1 2 3 4 5 6 ... 10 » · 225 · 92919

Pas vakteve, konsumoni fruta

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga dreamm    · 1 · 314

Ulcera - Semundja Ulceras

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 1659

Higjena e gojës

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 356