×

Post reply

Emri:
Email:
Titulli:
Select Prefix:
Ikona e mesazhit:

Verifikimi:
Shkruaj germat qe shihni ne figure
Degjoi germat / Kerko nje tjeter figure

Shkruaj germat qe shihni ne figure:
Cfare gjuhe flasin shqiptaret?:

shtyp alt+s per te postuar ose alt+p per ta kontrolluar


Permbledhje

Postuar nga: M A X
« ne: 09-04-2019, 10:39:00 »

 

Studiuesit e universitetit te Michigam kane arritur te provojne se edhe 20 minuta qendrim ne natyre, si psh park, apo pyll mund te ulin ndjeshem nivelin e stresit.
Hormoni i stresit i quajtur Kortizol eshte pergjegjes per uljen e nivelit te imunitetit ne trup, sjell rritje ne peshe, sjell depresion e nje sere semundjesh te tjera. Ndaj eshte me shume rendesi qe njeriu te mbaje nje nivel sa me te ulet te stresit gjate dites. Dhe sic duket nje xhiro ne park mund te ndihmoje.