×

Trupi dhe Shendeti

Femija yne- Prof. Salaudin Bekteshi

Nisur nga Aida   Postimi i fundit nga nertila SULSTAROVA    · 21 · 15411

Pijet Detox

Nisur nga M A X   Postimi i fundit nga ßåßy ღ    · 1 · 15

Kanceri

Nisur nga M A X   Postimi i fundit nga M A X    · 4 · 498

Xhenxhefili

Nisur nga M A X   Postimi i fundit nga M A X    · 1 · 65

Dhëmbët dhe kujdesi per to

Nisur nga M A X   Postimi i fundit nga M A X    · 1 · 356

Fjalor me shprehje medicinale

Nisur nga Parloté   Postimi i fundit nga Parloté    · 5 · 4987

Hipertensioni - Tensioni larte

Nisur nga M A X   Postimi i fundit nga M A X    · 2 · 404

Gjumi

Nisur nga M A X   Postimi i fundit nga Grens(Wiliams)    · 11 · 1232

Diabeti

Nisur nga Berni   Postimi i fundit nga M A X    · 11 · 7834

Artriti reumatizmal!

Nisur nga erlehta   Postimi i fundit nga M A X    · 1 · 1692

Keshilla Mjeksore

Nisur nga M A X   Postimi i fundit nga M A X    · 2 · 1178

Kafeina

Nisur nga M A X   Postimi i fundit nga M A X    · 2 · 329

Kujdes me pastat e dhembeve!

Nisur nga M A X   Postimi i fundit nga Poshnjari    · 12 · 152

Revista Keshilla Mjekesore

Nisur nga dr.Dugi   Postimi i fundit nga ßåßy ღ    · 1 · 2456

Semundjet e mushkerive

Nisur nga php   Postimi i fundit nga php    · 3 · 3982

Vera e valuar kundër ftohjes

Nisur nga dreamm   Postimi i fundit nga dreamm    · 0 · 547