×

Trupi dhe Shendeti

Femija yne- Prof. Salaudin Bekteshi

Nisur nga Aida  | Postimi i fundit nga nertila SULSTAROVA    · 21 · 15433

Gjumi

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga erlehta    · 15 · 1334

Pijet Detox

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 2 · 47

Vitaminat e ndryshme

Nisur nga ßåßy ღ  | Postimi i fundit nga M A X    · 1 · 793

Çaji Malit

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga Passion    · 6 · 61

Fjalor me shprehje medicinale

Nisur nga Parloté  | Postimi i fundit nga Parloté    · 8 · 5032

Kanceri

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 4 · 520

Xhenxhefili

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 1 · 135

Dhëmbët dhe kujdesi per to

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 1 · 373

Hipertensioni - Tensioni larte

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 2 · 420

Diabeti

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga M A X    · 11 · 7931

Artriti reumatizmal!

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga M A X    · 1 · 1709

Keshilla Mjeksore

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 2 · 1234

Kafeina

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 2 · 455

Kujdes me pastat e dhembeve!

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga Poshnjari    · 12 · 166

Revista Keshilla Mjekesore

Nisur nga dr.Dugi  | Postimi i fundit nga ßåßy ღ    · 1 · 2465