×

Trupi dhe Shendeti

Dhëmbët dhe kujdesi per to

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 1 · 389

Hipertensioni - Tensioni larte

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 2 · 441

Artriti reumatizmal!

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga M A X    · 1 · 1730

Keshilla Mjeksore

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 2 · 1258

Kafeina

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 2 · 510

Kujdes me pastat e dhembeve!

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga Poshnjari    · 12 · 192

Revista Keshilla Mjekesore

Nisur nga dr.Dugi  | Postimi i fundit nga ßåßy ღ    · 1 · 2477

Semundjet e mushkerive

Nisur nga php  | Postimi i fundit nga php    · 3 · 3991

Vera e valuar kundër ftohjes

Nisur nga dreamm  | Postimi i fundit nga dreamm    · 0 · 553

Vaksina Anti-Grip

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga erlehta    · 0 · 458

Malarje në Shqipëri

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga erlehta    · 0 · 220

TE FOLURIT, PENGESAT-SHERIMI

Nisur nga defektologu  | Postimi i fundit nga Gerti1    · 6 · 2055

Kajsia, mbrojtje për lëkurën

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Berni    · 0 · 491

Çudirat e lëkurës së frutave

Nisur nga dreamm  | Postimi i fundit nga dreamm    · 0 · 754