×

Trupi dhe Shendeti

Vaksina Anti-Grip

Nisur nga erlehta   Postimi i fundit nga erlehta    · 0 · 449

Malarje në Shqipëri

Nisur nga erlehta   Postimi i fundit nga erlehta    · 0 · 217

TE FOLURIT, PENGESAT-SHERIMI

Nisur nga defektologu   Postimi i fundit nga Gerti1    · 6 · 2051

Kajsia, mbrojtje për lëkurën

Nisur nga Berni   Postimi i fundit nga Berni    · 0 · 489

Çudirat e lëkurës së frutave

Nisur nga dreamm   Postimi i fundit nga dreamm    · 0 · 752

Traumatologjia sportive

Nisur nga erlehta   Postimi i fundit nga erlehta    · 0 · 374

Ngjyra e syve tregon sëmundjet

Nisur nga erlehta   Postimi i fundit nga erlehta    · 0 · 1489

Obeziteti / Mbipesha

Nisur nga M A X   Postimi i fundit nga erlehta    · 10 · 3180

Semundja Sida - Aids

Nisur nga kreksi   Postimi i fundit nga erlehta    · 15 · 7496

Efektet anësore të ilaçeve

Nisur nga erlehta   Postimi i fundit nga erlehta    · 0 · 649

Sekretet e nje superkujtese

Nisur nga dreamm   Postimi i fundit nga dreamm    · 0 · 715

Rezonanca Magnetike

Nisur nga M A X   Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 499

Syneti në aspektin mjekësor

Nisur nga erlehta   Postimi i fundit nga erlehta    · 0 · 590

Tuberkulozi

Nisur nga Belinaa   Postimi i fundit nga M A X    · 4 · 3571

Dhimbja në shpinë

Nisur nga ßåßy ღ   Postimi i fundit nga ßåßy ღ    · 0 · 666

Ushqimi i mengjesit

Nisur nga M A X   Postimi i fundit nga ßåßy ღ    · 2 · 812