×

Trupi dhe Shendeti

Çfarë është ataku në zemër !

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Berni    · 0 · 1656

Dhjetë spitalet më të mira në botë !

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Capkenja    · 1 · 1274

Flamat (Gripet) si te mbrohemi

Nisur nga M. Popullor  | Postimi i fundit nga M. Popullor    · 9 · 5376

Guret ne temth, si mund te kurohen !

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Berni    · 0 · 8718

Zemra !!!

Nisur nga Belinaa  | Postimi i fundit nga Berni    · 3 · 3454

Këshilla Mjekesore

Nisur nga Bekimi  | Postimi i fundit nga Capkenja    · 4 · 4511

"Hipocampus"

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga erlehta    · 0 · 951

Bimët mjekësore !

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Berni    · 0 · 1839

Transplatim koke njeriu!!!

Nisur nga Belinaa  | Postimi i fundit nga Oqeani    · 4 · 1650

Si të ruajmë shëndetin

Nisur nga arbias  | Postimi i fundit nga arbias    · 0 · 2786

Clostridium Difficile!

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga erlehta    · 0 · 764

Vaksinat!

Nisur nga sorelina  | Postimi i fundit nga sorelina    · 0 · 4878

Anestezia!!!

Nisur nga Belinaa  | Postimi i fundit nga Belinaa    · 0 · 1146

Amniocenteza!

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga erlehta    · 0 · 2108