×

Trupi dhe Shendeti

Semundjet e mushkerive

Nisur nga php  | Postimi i fundit nga php    · 3 · 3984

Vera e valuar kundër ftohjes

Nisur nga dreamm  | Postimi i fundit nga dreamm    · 0 · 548

Vaksina Anti-Grip

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga erlehta    · 0 · 451

Malarje në Shqipëri

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga erlehta    · 0 · 217

TE FOLURIT, PENGESAT-SHERIMI

Nisur nga defektologu  | Postimi i fundit nga Gerti1    · 6 · 2051

Kajsia, mbrojtje për lëkurën

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Berni    · 0 · 489

Çudirat e lëkurës së frutave

Nisur nga dreamm  | Postimi i fundit nga dreamm    · 0 · 752

Dhimbja e veshit, ja ilacet natyrore

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga dreamm    · 1 · 1785

Traumatologjia sportive

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga erlehta    · 0 · 374

Ngjyra e syve tregon sëmundjet

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga erlehta    · 0 · 1489

Obeziteti / Mbipesha

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga erlehta    · 10 · 3184

Semundja Sida - Aids

Nisur nga kreksi  | Postimi i fundit nga erlehta    · 15 · 7498

Efektet anësore të ilaçeve

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga erlehta    · 0 · 651

Sekretet e nje superkujtese

Nisur nga dreamm  | Postimi i fundit nga dreamm    · 0 · 715

Rezonanca Magnetike

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 500

Syneti në aspektin mjekësor

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga erlehta    · 0 · 590