×

Post reply

Emri:
Email:
Titulli:
Ikona e mesazhit:

Verifikimi:
Flamuri yne ka ngjyre?:

shtyp alt+s per te postuar ose alt+p per ta kontrolluar


Permbledhje

Postuar nga: M A X
« ne: 27-05-2019, 17:25:54 »

 
Një thua i futur në mish është një problem i zakonshëm dhe ndodh kur skaji anësor i një thoi rritet në indet e lëkurës rreth tij.
Sipas statistikave, të paktën 18% e të rriturve e kanë përjetuar atë së paku një herë në jetën e tyre. Është e rëndësishme t’i trajtoni sapo të fillojnë të shfaqen, me qëllim që të parandaloni infeksionin dhe ta mbani larg nga përkeqësimi. http://supershendeti.com/2018/12/9-menyra-efikase-per-te-trajtuar-thonjte-e-rritur-ne-mish/