×

Revista Keshilla Mjekesore

Revista Keshilla Mjekesore

· 2 · 2484

  • Postime: 10
  • Gjinia: Mashkull
dr.Dugi
ne: 01-05-2013, 14:11:50
Me lejoni qe te prezantoj nje reviste mjekesore elektornike, mjaft te lexuar dhe te pergaditur ne menyre profesionale. Temat jane qe te gjitha nga lemia e mjekesise nga ato qe juve ju preukupojne, jemi te hapur per cod problem shendetsore qe ju keni, staffi perbehet nga Specialist te ndryshem e deri tek studentet. Mos ta zgjas me shume, revisten mund ta lexoni ne: http://keshillamjeksore.com/revista-keshilla-mjekesore-nr-6/

P.s nese kish pas mundesi kisha kerku nga staffi qe ta bejn ngjitese, pasi do e freskoj kur te kemi numerin e ri te revistes.

  • Postime: 18304
  • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#1 ne: 23-05-2013, 08:29:49
U be.