×

Teknika e thjeshtë që heq stresin dhe dhimbjen e kokës për 30 sekonda

· 4 · 102

Teknika e thjeshtë që heq stresin dhe dhimbjen e kokës për 30 sekonda

· 4 · 102

  • Postime: 22280
  • Gjinia: Mashkull
M A X
ne: 27-08-2019, 21:32:40
 

Dhimbjet e kokës nuk janë ndër ndjenjat më të mira që mund t’i përjetoni, e veçanërisht kur i përjetoni ato gjatë kohës kur jeni në punë, në rrugë, etj.

Megjithatë, ekziston një metodë shumë e thjeshtë për t’i hequr dhimbjet e kokës dhe stresin për vetëm 30 sekonda dhe pa pasur nevojë të konsumoni ilaçe të ndryshme!

Ka shumë pika aktive në trupin tonë të cilat kur masazhohen i lehtësojnë dhimbjet e ndryshme.
Një pikë e tillë është ajo në dorën tuaj, mes gishtit të madh dhe atij tregues (si në fotografi).

Pikën në fjalë duhet ta shtypni për 30 sekonda, pastaj edhe në dorën tjetër për 30 sekonda.
Nëse keni bërë çdo gjë korrekt, do të vëreni se shumë shpejt dhimbjet tuaja të kokës do të zhduken!

  • Postime: 1063
  • Gjinia: Mashkull
Poshnjari
#1 ne: 28-08-2019, 21:16:59
A funksionon, apo lajm facebooku?

  • Postime: 22280
  • Gjinia: Mashkull
M A X
#2 ne: 28-08-2019, 23:09:41
Te them kur te me zere koka e ta testoj :)

  • Postime: 1541
  • Gjinia: Femer
Parloté
#3 ne: 29-08-2019, 20:26:28
A funksionon, apo lajm facebooku?

Unë e provova për dhimbje të lehtë dhe funksionoi. Pë stres nuk e di, skam qenë kurrë e stresuar.