×

Post reply

Emri:
Email:
Titulli:
Ikona e mesazhit:

Verifikimi:
Cfare gjuhe flasin shqiptaret?:

shtyp alt+s per te postuar ose alt+p per ta kontrolluar


Permbledhje

Postuar nga: Parloté
« ne: 29-08-2019, 20:26:28 »

A funksionon, apo lajm facebooku?

Unë e provova për dhimbje të lehtë dhe funksionoi. Pë stres nuk e di, skam qenë kurrë e stresuar.
Postuar nga: M A X
« ne: 28-08-2019, 23:09:41 »

Te them kur te me zere koka e ta testoj :)
Postuar nga: Poshnjari
« ne: 28-08-2019, 21:16:59 »

A funksionon, apo lajm facebooku?
Postuar nga: M A X
« ne: 27-08-2019, 21:32:40 »

 

Dhimbjet e kokës nuk janë ndër ndjenjat më të mira që mund t’i përjetoni, e veçanërisht kur i përjetoni ato gjatë kohës kur jeni në punë, në rrugë, etj.

Megjithatë, ekziston një metodë shumë e thjeshtë për t’i hequr dhimbjet e kokës dhe stresin për vetëm 30 sekonda dhe pa pasur nevojë të konsumoni ilaçe të ndryshme!

Ka shumë pika aktive në trupin tonë të cilat kur masazhohen i lehtësojnë dhimbjet e ndryshme.
Një pikë e tillë është ajo në dorën tuaj, mes gishtit të madh dhe atij tregues (si në fotografi).

Pikën në fjalë duhet ta shtypni për 30 sekonda, pastaj edhe në dorën tjetër për 30 sekonda.
Nëse keni bërë çdo gjë korrekt, do të vëreni se shumë shpejt dhimbjet tuaja të kokës do të zhduken!