×
Hyrja
Profili

Opera leshon versionin beta të shfletuesit të saj 10.60

· 1 · 409

Opera leshon versionin beta të shfletuesit të saj 10.60

· 1 · 409

 • Postime: 26671
 • Gjinia: Mashkull
 • i identifikuar
  M A X
  ne: 16-06-2010, 16:44:17
  Kompania norvegjeze e softuerëve Opera, sot ka lansuar versionin e saj më të ri të shfletuesit 10.60. dhe siç premtojnë zyrtarët e kompanisë, ky version do të jetë shumë më i shpejt krahasuar me atë paraprak.

  Madje, llogaritur në shifra, shfletuesi i ri do të jetë rreth 50 për qind më i shpejtë se sa versioni i kaluar.

  Opera 10.60 gjithashtu përmban edhe funksione të reja si gjeo-lokimi, mbështetje WebM për HTML 5, për të cilat nuk duhet marrë shumë parasysh shpejtësia e shfletimit. Edhe pse Opera, gjithë fokusin e saj si duket e ka vënë tek shpejtësia e navigimit në shfletues.

  Bashkë me funksionet e lartpërmendura, në këtë shfletues përfshihen edhe risitë e tjera si Online Video, HTML5 Appcache and Web Workers (që ju mundëson të gjeni aplikacione të ndryshme si word processor, image editor, tabela dhe shumëçka tjetër), sugjerime gjatë kërkimit të një informate të caktuar në shfletues dhe ndryshime tjera estetike në ndërfaqen e Opera 10.60.  Telegrafi.com
   

  Temat e fundit