lajme.info - sa mund te shitet ?

· 1 · 104

lajme.info - sa mund te shitet ?

· 1 · 104
 • i identifikuar
  lajme
  ne: 18-01-2014, 16:27:26
  U be disa kohe qe nuk kam me kohe te merem seriozisht me faqen time www.lajme.info
  dhe nuk di nese do e shisja sa mund tja ve cmimin?
  Ose me sakte sa mendoni qe dikush mund te paguaj per te pasur ate ?

  flm  :)