×

Këngë Islame në gjuhën shqipe

· 10 · 6682

Këngë Islame në gjuhën shqipe

· 10 · 6682

 • Postime: 413
 • i identifikuar
  muslimAL
  ne: 18-01-2006, 16:38:06
  « Editimi i fundit: 22-01-2006, 23:02:52 nga BESIM »

  • Postime: 929
  « Editimi i fundit: 22-01-2006, 23:03:02 nga BESIM »

  • Postime: 3079
  • Gjinia: Femer
 • i identifikuar
  Aida
  #2 ne: 15-02-2006, 15:32:47
  « Editimi i fundit: 30-08-2006, 09:54:31 nga Aida »

  • Postime: 473
  • Gjinia: Mashkull
 • i identifikuar
  Lundrentari
  #4 ne: 21-02-2006, 00:08:10
  « Editimi i fundit: 21-02-2006, 01:20:06 nga Xhaviti »

  • Postime: 406
  • Gjinia: Mashkull
 • i identifikuar
  Kujdes
  #6 ne: 02-05-2006, 10:23:40
  Selamualejkum


  Kendon vellau Omer Bajrami....janë ilahi shumë te mira,mua me kanë pëlqyer...


  Musliman gjithmon jemi
  Jeta esht e shkurter
  Ja Allah
  Kujto ditën
  Kthehu ti te zoti yt
  Femi i Palestines
  Sikur fundi nuk egziston
  Ah moj jet  « Editimi i fundit: 29-01-2007, 20:06:03 nga Aida »

  • Postime: 1740
  • Gjinia: Mashkull
 • i identifikuar
  Kisss
  #7 ne: 28-01-2007, 21:25:27

  • Postime: 31
 • i identifikuar
  MUSLIM.ks
  #8 ne: 05-02-2007, 05:32:12
  Selam Alejkum

  Një ilahi inspiruese dhe mbresëlënëse

  Shtrati im është dheu

  • Postime: 31
 • i identifikuar
  MUSLIM.ks
  #9 ne: 05-02-2007, 05:33:41

  --------------
  Burimi, dhe Mirenjohja i takon
  http://zbavitu.ch/
  --------------

  Nje permiresim.. Burimi dhe Mirenjohja i takon ILAHIJE.COM, jo zbavitu.ch


  http://ilahije.com/