×

Rubrike per diskutime akademike rreth shkencave dhe teorive politike.

Karl Marks dhe Teoria e Konfliktit

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga Alban    · 3 · 192

Gjeopolitike

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga Pussy Lover    · 5 · 809

Lotët e diktaturave

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 426

Fundi i Luftës së Ftohtë

Nisur nga samir ramadani  | Postimi i fundit nga M A X    · 1 · 2617

Revolucioni: Një definicion

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 593

Dhuna nihiliste e së majtës

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Berni    · 0 · 668

Shteti dhe pushteti

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Berni    · 0 · 2832

Metamorfoza e politikës së sotme

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 1812

Shkërmoqja e shtetit social

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 1284

Zgjedhjet !

Nisur nga Klasa  | Postimi i fundit nga boku    · 7 · 1778

VITE TE TERA

Nisur nga Fefa  | Postimi i fundit nga Fefa    · 0 · 866

THomas Hobbes

Nisur nga gena8  | Postimi i fundit nga gena8    · 0 · 928

Ndryshimi fillon nga ty!

Nisur nga bilderberg  | Postimi i fundit nga bilderberg    · 0 · 1141

2008 nuk është 1939

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 1031

me tregoni te verteten

Nisur nga lava 777  | Postimi i fundit nga lava 777    · 3 · 923

Një histori e suksesshme myslimane

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Berni    · 0 · 669

HELENIST POLITICAL THOUGHT

Nisur nga Dalber  | Postimi i fundit nga Dalber    · 0 · 3144

New Social Movements

Nisur nga Dalber  | Postimi i fundit nga Dalber    · 0 · 764