×

Shkence

Si është zbuluar hapësira?

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Berni    · 0 · 706

Milingonat parashikojnë tërmetet?

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 400

Oqeani nuk është kosh plehrash!

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 457

Zemërimi i natyrës

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 322

HAARP, arma e kontrollit të motit

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 322

Pesë skenarë për fundin e botës

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 407

12 skenarë për fundin e botës

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Berni    · 0 · 544

Universi drejt errësirës

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Berni    · 0 · 253

Njerëz fluturojnë mbi Londër

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 372

Një vit plot shkencë

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 479

E ardhmja është Hidrogjeni

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 997

Njerëz fluturues në Hënë

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 839

Gati për kontakt

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 767

Wikileaks: "Kemi fakte mbi UFO-t dhe do publikohen"

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga migena proko    · 1 · 761

Jashtëtokësorë në tokë?!

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga JustA    · 6 · 468

Sinjale misterioze nga hapësira

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 475

Origjina e universit

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Berni    · 0 · 350

Epoka e Akullit nis në vitin 2014

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga prishtin    · 3 · 2687

CERN krijon antimaterien

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 333

Edhe 40 vjet kohë kemi?

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 301

Si arrin njeriu të shikojë yjet

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Berni    · 0 · 932

Dëshmitë për UFO, në Shqipëri

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Berni    · 0 · 814