×

Biseda, Diskutime dhe Lajme rreth Shkences

Origjina e universit

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Berni    · 0 · 444

Epoka e Akullit nis në vitin 2014

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga prishtin    · 3 · 2774

CERN krijon antimaterien

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 410

Edhe 40 vjet kohë kemi?

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 372

Si arrin njeriu të shikojë yjet

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Berni    · 0 · 1008

Dëshmitë për UFO, në Shqipëri

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Berni    · 0 · 891

Një tjetër teori për vitin 2012

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Berni    · 0 · 1039

Itali, UFO në Messina

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Berni    · 0 · 446

Greqi, UFO në malin Parnitha

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Berni    · 0 · 709

Robotët tanë të përditshëm

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Berni    · 0 · 468

Njeriu si dinozaurët

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Berni    · 0 · 868

Teza të reja mbi prejardhjen e njeriut

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga homo    · 2 · 4355

Arkivi i Vatikanit

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga erlehta    · 1 · 1884

Uji dhe efektet e padiskutueshme

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 540

Materia gri që na jep identitetin

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 1731

Kinë, UFO në qiell

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Berni    · 0 · 674

Pesë teknologjitë e së ardhmes

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Berni    · 0 · 1659

Gjeniu shqiptar i neuroshkencave

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 585