×

Shkence

Uji në Tokë që nga krijimi i saj

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 1579

Kështu na shihnin

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 1558

Çfarë klime e keqe!

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 594

Ngrohja globale rrezikon Shqiperine

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 1023

Flori i lëngët në Marok

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 921

Nje gjeni mes nesh

Nisur nga Fatmir Shatri  | Postimi i fundit nga Fatmir Shatri    · 0 · 839

Fytyra e errët e Ekologjisë

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 973

Instrumentet e hershem

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga erlehta    · 0 · 455

Një Sfinks i dytë në Giza?

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 664

Helikopterët e zinj

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 479

A po jetojmë në një ëndërr?

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 497

Cunamët diellorë janë realë

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 589

John Dee - Doktori i marrë

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 521

LONDRA - Qyteti i simboleve

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 485

Mberrijne gishtat e pare bionike

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 366

Virgin prezanton avionin e hapesires

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga Shej    · 1 · 424

Pasojat e universeve paralelë

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 503

Pilotë, UFO dhe kuti të zeza

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 499

Sekrete nga thellësia

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 493