×

Biseda, Diskutime dhe Lajme rreth Shkences

Epilepsia - Sëmundja e tokës

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 1 · 3841

Kalohet shpejtësia e dritës

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga DiniL    · 6 · 2085

Nanogrimcat

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 524

Area (Zona) 51

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 1 · 731

Molekula që ftoh Tokën

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 609

KOHA

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 1 · 644

Stephen Hawking

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 7 · 1851

Kur një gjuhë vdes!

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 486

Testi i ADN-së “low cost”

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 437

Audio-Kaseta mbush 50 vjec

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 408

21.12.2012

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga dreamm    · 2 · 630

Krijohet supervirusi

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 555

Të ardhmen e parashikon mjeku

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 473

10 zbulimet shkencore të 2011-s

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 629

Isak Njuton

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 622

Rrathët në grurë [Crop circles]

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 384

Jo vetëm CO2 fajtor për ngrohjen

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 303

"Mot ekstrem, merrni masa"

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 346

Gjak artificial

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 601

Nga Moska në New York me tren

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 2 · 441

Ngrohja globale, proces natyror?

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 1 · 427

Evolucion vs. Kreacion

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 1 · 337

Shtresa e ozonit

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga M A X    · 3 · 6603