×
Hyrja
Profili

Integrimi i sistemeve robotike

Integrimi i sistemeve robotike

· 1 · 396

  • Postime: 1
Zalo Biçaku
ne: 27-05-2020, 15:42:18
Ky është një studim i përgjithshëm mbi integrimin e sistemeve robotikë dhe hapave që duhet të ndërmerren për të realizuar një përshtatje të suksesshme të robotëve dhe pjesëve robotike njëra me tjetrën si dhe të robotit vetë me ambjentin e punës,gjithashtu tregohet se si zgjidhen integratorët dhe se çfarë duhet patur parasysh para se të nisim detyrën e integrimit të makinës  duke krijuar kështu për lexuesin një ide fillestare drejt realizimit të një detyre të dhënë në rolin e një inxhinieri përgjegjës për integrimin e sistemeve të makinës në mënyrë që ajo të realizojë më suks  es qëllimin  për të cilën u krijua duke shfrytëzuar të gjitha mundësitë,që sot i ofron teknologjia.
 

Integrimi ne BE, asnje sinjal per Ballkanin para 2020!

Nisur nga ßåßy ღRubrika Bota

Postimi i fundit 24-05-2010, 19:52:46
nga babjusi
Integrimi ndërshqiptar, punë e Sizifit!

Nisur nga ShejRubrika Bashkimi Kombëtar

Postimi i fundit 10-02-2010, 22:19:42
nga ωιη∂σω ιη тнє ѕкιєѕ
Integrimi i search engine brenda faqes html

Nisur nga kasperinaRubrika CMS | Skripte | Templates

Postimi i fundit 05-03-2008, 21:22:39
nga php
Shqiperia, Kosova, Evropa dhe integrimi

Nisur nga BerniRubrika Aktualiteti

Postimi i fundit 26-01-2008, 15:21:57
nga Rust
Integrimi Europian dhe Internacionalja Komuniste

Nisur nga xheedlRubrika Bota

Postimi i fundit 07-06-2006, 09:03:00
nga xheedl