Post reply

×

Post reply

Emri:
Email:

Verifikimi:
Flamuri yne ka ngjyre?:

Permbledhje

Postuar nga: Zalo Biçaku
« ne: 27-05-2020, 15:42:18 »

Ky është një studim i përgjithshëm mbi integrimin e sistemeve robotikë dhe hapave që duhet të ndërmerren për të realizuar një përshtatje të suksesshme të robotëve dhe pjesëve robotike njëra me tjetrën si dhe të robotit vetë me ambjentin e punës,gjithashtu tregohet se si zgjidhen integratorët dhe se çfarë duhet patur parasysh para se të nisim detyrën e integrimit të makinës  duke krijuar kështu për lexuesin një ide fillestare drejt realizimit të një detyre të dhënë në rolin e një inxhinieri përgjegjës për integrimin e sistemeve të makinës në mënyrë që ajo të realizojë më suks  es qëllimin  për të cilën u krijua duke shfrytëzuar të gjitha mundësitë,që sot i ofron teknologjia.