×
Hyrja
Profili

Integrimi i sistemeve robotike

Integrimi i sistemeve robotike

· 1 · 447

  • Postime: 1

ne: 27-05-2020, 15:42:18
Ky është një studim i përgjithshëm mbi integrimin e sistemeve robotikë dhe hapave që duhet të ndërmerren për të realizuar një përshtatje të suksesshme të robotëve dhe pjesëve robotike njëra me tjetrën si dhe të robotit vetë me ambjentin e punës,gjithashtu tregohet se si zgjidhen integratorët dhe se çfarë duhet patur parasysh para se të nisim detyrën e integrimit të makinës  duke krijuar kështu për lexuesin një ide fillestare drejt realizimit të një detyre të dhënë në rolin e një inxhinieri përgjegjës për integrimin e sistemeve të makinës në mënyrë që ajo të realizojë më suks  es qëllimin  për të cilën u krijua duke shfrytëzuar të gjitha mundësitë,që sot i ofron teknologjia.

Temat e fundit