×
Hyrja
Profili

Itali, UFO në Messina

Itali, UFO në Messina

· 1 · 564

  • Postime: 27104
  • Gjinia: Mashkull
Berni
ne: 19-09-2010, 12:32:22
Dhjetra telefonata, fotografi madje edhe video kanë dokumentuar një tjetër rast objekti të paidentifikuar.Këtë herë, qielli u ndricua në Itali, në Kepin Orlando pranë Messsina-s rreth prës 22:30. Fillimisht dëshmitarët menduan për një meteor, por lëvizjet e cuditshme horizontalisht te objektit bërë që ata të mendojnë për një UFO. Objekti kishte fornë trekëndëshi. Policia ka nisur hetimet por aktualisht nuk jepet asnjë version zyrtar. Gjithcka kanë në dorë forcat e rendit dhe ato të aviacionit janë fotot dhe dëshmitë e njerëzve. TCH