×
Hyrja
Profili

Mit apo e vertete shkencore

Mit apo e vertete shkencore

· 4 · 401

  • Postime: 2649
  • Gjinia: Mashkull
Oqeani
ne: 05-07-2019, 10:16:55

  • Postime: 26634
  • Gjinia: Mashkull
M A X
#1 ne: 05-07-2019, 16:13:38
Mund te lexoni dhe ketu disa shkrime ne lidhje me eksperimentin e Filadelfias: https://www.zerion.net/shkence/eksperimenti-i-filadelfias/

  • Postime: 304
Alban
#2 ne: 05-07-2019, 23:32:47
Mendoj se keto dukuri jane me shume rezultat i njerezve me bindje konspirative si dhe mediave qe duan te krijojne produkte per shitje te publiku, se sa i realitet. Duhet te kete nje shpjegim shume te thjeshte per kete "eksperiment".

  • Postime: 3256
  • Gjinia: Mashkull
Gjumashi
#3 ne: 19-09-2019, 09:08:52
Kam lexuar dhe kam pare shume dokumentare per kete lloje eksperiment. Per mendimin time, do ishte e rrezikshme nese do ishte e vertet!
 

Këta janë KÇK-ja e vërtetë e Shqipërisë!

Nisur nga M A XRubrika Aktualiteti

Postimi i fundit 16-05-2020, 10:26:29
nga M A X
Imazhe nga bota sci-fi (fantastiko-shkencore)

Nisur nga M A XRubrika Imazhe

Postimi i fundit 11-05-2020, 14:04:32
nga M A X
4 filma horror bazuar në histori të vërtetë

Nisur nga M A XRubrika Kinema

Postimi i fundit 25-10-2019, 00:07:50
nga M A X
Shoku i vërtetë

Nisur nga M.SHKODRANIRubrika Forumi Islam

Postimi i fundit 12-01-2013, 22:08:34
nga M.SHKODRANI
Dashuria e vërtetë është në fshat

Nisur nga erlehtaRubrika Diskutime

Postimi i fundit 13-05-2012, 00:06:51
nga Pasion