×

Post reply

Emri:
Email:
Titulli:
Ikona e mesazhit:

Verifikimi:
Cfare gjuhe flasin shqiptaret?:

shtyp alt+s per te postuar ose alt+p per ta kontrolluar


Permbledhje

Postuar nga: Gjumashi
« ne: 19-09-2019, 09:08:52 »

Kam lexuar dhe kam pare shume dokumentare per kete lloje eksperiment. Per mendimin time, do ishte e rrezikshme nese do ishte e vertet!
Postuar nga: kart hadasht
« ne: 05-07-2019, 23:32:47 »

Mendoj se keto dukuri jane me shume rezultat i njerezve me bindje konspirative si dhe mediave qe duan te krijojne produkte per shitje te publiku, se sa i realitet. Duhet te kete nje shpjegim shume te thjeshte per kete "eksperiment".
Postuar nga: M A X
« ne: 05-07-2019, 16:13:38 »

Mund te lexoni dhe ketu disa shkrime ne lidhje me eksperimentin e Filadelfias: https://www.zerion.net/shkence/eksperimenti-i-filadelfias/
Postuar nga: Oqeani
« ne: 05-07-2019, 10:16:55 »