×
Hyrja
Profili

Mit apo e vertete shkencore

Mit apo e vertete shkencore

· 4 · 459

  • Postime: 2649
  • Gjinia: Mashkull

ne: 05-07-2019, 10:16:55

  • Postime: 26690
  • Gjinia: Mashkull

#1 ne: 05-07-2019, 16:13:38
Mund te lexoni dhe ketu disa shkrime ne lidhje me eksperimentin e Filadelfias: https://www.zerion.net/shkence/eksperimenti-i-filadelfias/

  • Postime: 304

#2 ne: 05-07-2019, 23:32:47
Mendoj se keto dukuri jane me shume rezultat i njerezve me bindje konspirative si dhe mediave qe duan te krijojne produkte per shitje te publiku, se sa i realitet. Duhet te kete nje shpjegim shume te thjeshte per kete "eksperiment".

  • Postime: 3258
  • Gjinia: Mashkull

#3 ne: 19-09-2019, 09:08:52
Kam lexuar dhe kam pare shume dokumentare per kete lloje eksperiment. Per mendimin time, do ishte e rrezikshme nese do ishte e vertet!

Temat e fundit