×
Hyrja
Profili

Shkenca dhe akademia e shkencave

Shkenca dhe akademia e shkencave

· 1 · 391

  • Postime: 259
Ministryofmath.info
ne: 14-11-2011, 17:57:10
Valmir Krasniqi flet për Akademinë e Shkencave

Incizimi është bërë në Radio-Kosovë në emisionin "Portat e natës" ku flitej për gjendjen e shkencës në Republikën e Kosovës

Valmir Krasniqi flet për Akademinë e Shkencave
 

Lajme nga shkenca

Nisur nga M A XRubrika Shkenca

Postimi i fundit 30-04-2020, 23:55:49
nga M A X
Deri ku mund të arrijë shkenca?

Nisur nga M A XRubrika Shkenca

Postimi i fundit 06-10-2019, 22:36:37
nga M A X
Si lindi Universi: A janë në një mendje, Bibla dhe shkenca?

Nisur nga M A XRubrika Teologjia

Postimi i fundit 11-01-2020, 13:12:54
nga Passion
J. P. Moreland: Shkenca jep prova për ekzistencën e Perëndisë

Nisur nga M A XRubrika Teologjia

Postimi i fundit 17-06-2019, 11:20:15
nga M A X
8 misteret e universit që shkenca nuk i zgjidh dot

Nisur nga ergisiRubrika Astronomi

Postimi i fundit 26-01-2013, 18:42:32
nga ergisi