Post reply

×

Post reply

Emri:
Email:

Verifikimi:
Flamuri yne ka ngjyre?:

Permbledhje

Postuar nga: Parloté
« ne: 21-05-2019, 07:26:19 »

Tani iku koha kur njerëzit digjeshin nga mendimet e kundërta prej kishës, mbretërisë etj. etj. Ç''ka nuk u pjell mendja njerëzve?
Postuar nga: M A X
« ne: 20-05-2019, 19:35:04 »

 :D
 
Postuar nga: Monique
« ne: 26-03-2019, 07:42:10 »

Te eshte pergjigjur Poshnjari

Postuar nga: Poshnjari
« ne: 25-03-2019, 23:52:54 »

Qe eshte e rrumbullaket?
Jo, qe është e sheshte :P
Postuar nga: M A X
« ne: 25-03-2019, 23:48:19 »

Qe eshte e rrumbullaket?
Postuar nga: Monique
« ne: 25-03-2019, 17:21:40 »

Teori te pavertetuara jane ende....
Postuar nga: M A X
« ne: 19-03-2019, 18:58:17 »

https://www.youtube.com/watch?v=06bvdFK3vVU
Eshte e cuditshme, absurde dhe e pabesueshme, por pikerisht tani, kur njerezimi dhe shkenca kane arritur kaq shume ka nje grup te madh njerezish, qe jane rritur ekstrem shume ne numer vitet e fundit, qe mendojne dhe jane te bindur se bota eshte e sheshte dhe jo sferike. Ka ndonje ketu qe ka bindje te tilla gjithashtu? :)