Toka eshte e rrumbullaket? Jo te gjithe mendojne keshtu! - Shkenca

×
Hyrja
Profili

Toka eshte e rrumbullaket? Jo te gjithe mendojne keshtu!

Toka eshte e rrumbullaket? Jo te gjithe mendojne keshtu!

· 7 · 546

 • Postime: 26706
 • Gjinia: Mashkull

ne: 19-03-2019, 18:58:17

Eshte e cuditshme, absurde dhe e pabesueshme, por pikerisht tani, kur njerezimi dhe shkenca kane arritur kaq shume ka nje grup te madh njerezish, qe jane rritur ekstrem shume ne numer vitet e fundit, qe mendojne dhe jane te bindur se bota eshte e sheshte dhe jo sferike. Ka ndonje ketu qe ka bindje te tilla gjithashtu? :)

 • Postime: 253

#1 ne: 25-03-2019, 17:21:40
Teori te pavertetuara jane ende....

 • Postime: 26706
 • Gjinia: Mashkull

#2 ne: 25-03-2019, 23:48:19
Qe eshte e rrumbullaket?

 • Postime: 1111
 • Gjinia: Mashkull

#3 ne: 25-03-2019, 23:52:54
Qe eshte e rrumbullaket?
Jo, qe është e sheshte :P

 • Postime: 253

#4 ne: 26-03-2019, 07:42:10
Te eshte pergjigjur Poshnjari

 • Postime: 26706
 • Gjinia: Mashkull

#5 ne: 20-05-2019, 19:35:04
 :D
 

 • Postime: 1751
 • Gjinia: Femer

#6 ne: 21-05-2019, 07:26:19
Tani iku koha kur njerëzit digjeshin nga mendimet e kundërta prej kishës, mbretërisë etj. etj. Ç''ka nuk u pjell mendja njerëzve?

Temat e fundit