×
Hyrja
Profili

  • Postime: 26635
  • Gjinia: Mashkull
M A X
ne: 18-08-2011, 13:05:46
Unidentified flying object (usually abbreviated to UFO or U.F.O.)Kinë, shihet UFO, mbyllet aeroporti

Sipas ‘Shanghai Daily’, një UFO ka fluturuar mbi aeroportin e Chogqing, në Kinë, duke bllokuar për një orë trafikun ajror.
Një mjet fluturues i paidentifikuar është parë në pistën e aeroportit ndërkombëtar dhe kjo gjë është konfirmuar edhe nga burime zyrtare të këtij aeroporti.

Shumë avionë që ishin gati për nisje kanë shtyrë fluturimet e tyre për rreth një orë.

Nuk është hera e parë që në Chogqing, qytetin më të populluar të Kinës, jepet alarmi për UFO. Vitin e kaluar, pasi u bënë shumë hetime mbi disa mjete fluturuese, autoritetet theksuan se objektet ishin vetëm disa balona gjigande. /top channel

  • Postime: 26635
  • Gjinia: Mashkull
M A X
#1 ne: 18-08-2011, 13:09:06
An unidentified flying object (usually abbreviated to UFO or U.F.O.) is any unusual apparent object in the sky that is not identified. This term originated in the military. The UFO may be a missing-route airplane, spy airplane, enemy surprise attack or a missile, among other things, and may be a threat to national security. Therefore, an emergency take-off of battle planes is necessary. If it is not identified, it remains a UFO in the official record. However, more loosely the term UFO refers to supposed alien spacecraft, being one explanation (among several; see extraterrestrial hypothesis) offered for such sightings. Wikipedia

http://www.zeriyt.com/deshmite-per-ufo-ne-shqiperi-t73277.0.html
http://www.zeriyt.com/shtate-arsye-per-te-fshehur-ekzistencen-e-ufove-t63423.0.html
http://www.zeriyt.com/greqi-ufo-ne-malin-parnitha-t71079.0.html
http://www.zeriyt.com/manifestimet-e-ufove-rezultat-i-autosugjestionit-t68580.0.html
http://www.zeriyt.com/ufot-ne-roskovec-te-fierit-t30592.0.html
http://www.zeriyt.com/projekti-serpo-bashkepunimi-i-njerezve-me-alienet-t62654.0.html
http://www.zeriyt.com/sekrete-te-rrezikshme-qe-u-moren-ne-varr-t63040.0.html
http://www.zeriyt.com/a-jemi-te-vetem-ne-gjithesi-t23849.30.html
http://www.zeriyt.com/fbi-zbardh-dokumente-per-ufot-foto-t83406.0.html
http://www.zeriyt.com/ufot-shfaqen-ne-qiellin-e-honoluluse-t35371.0.html
http://www.zeriyt.com/revista-shkencore/ufot-pertej-perdes-se-hekurt-t41350.0.html
http://www.zeriyt.com/historia-e-disqeve-fluturuese-dilema-e-shkences-a-ekzistojne-ufot-t38138.0.html
http://www.zeriyt.com/shenjat-e-fundit-te-botes-apo-t78375.0.html
http://www.zeriyt.com/ufot-gati-hapja-e-dosjeve-ne-shba-t40061.0.html
http://www.zeriyt.com/ufot-e-nese-me-te-vertete-do-te-ishin-ketu-t60278.0.html
http://www.zeriyt.com/amerika-lufte-me-ufot-t23208.0.html
http://www.zeriyt.com/looking-for-a-link-between-scifi-ufos-and-ufo-reports-t58349.0.html
http://www.zeriyt.com/letrat-sekrete-a%EF%BF%BD%E2%80%9C-vrasja-e-kenedit-tregoi-shume-shume-interes-per-ufot-t83767.0.html
http://www.zeriyt.com/pilote-ufo-dhe-kuti-te-zeza-t61411.0.html
http://www.zeriyt.com/qeveria-britanike-publikon-dokumenta-sekrete-rreth-ufove-t43684.0.html
http://www.zeriyt.com/ufoot-komandojne-satelitin-e-nasas-t65351.0.html
http://www.zeriyt.com/kine-ufo-ne-qiell-t66962.0.html
http://www.zeriyt.com/wikileaks-kemi-fakte-mbi-ufot-dhe-do-publikohen-t76397.0.html
http://www.zeriyt.com/itali-ufo-ne-messina-t71450.0.html
http://www.zeriyt.com/zbulohet-nje-ufo-dalin-pamjet-filmike-video-t72531.0.html