Albin Kurti eshte shpresa e Kosoves, po shpresa e Shqiperise kush eshte? - Shqiptaria

×
Hyrja
Profili

Albin Kurti eshte shpresa e Kosoves, po shpresa e Shqiperise kush eshte?

Vizitor · 1 · 501

Albin Kurti eshte shpresa e Kosoves, po shpresa e Shqiperise kush eshte?

Vizitor · 1 · 501

ne: 07-05-2020, 14:43:57
Kush mund ta thote se cila eshte ajo figure qe jep shprese se mund ta nxjerre Shqiperine nga kriza dhe ta coje ate perpara. Nese Kosova ka Albin Kurtin qe duket se eshte ky njeri, po Shqiperia a e ka nje Albin?

Temat e fundit