Maqedoni, Organizata Kristiane djeg flamurin shqiptar - Shqiptaria

×
Hyrja
Profili

Maqedoni, Organizata Kristiane djeg flamurin shqiptar

Maqedoni, Organizata Kristiane djeg flamurin shqiptar

· 1 · 527

  • Postime: 27103
  • Gjinia: Mashkull

ne: 12-03-2012, 13:28:31
Organizata e njohur si “Organizata Kristiane” (Hristianska Organizacija) ka shfaqur publikisht një video duke djegur flamurin shqiptar, shoqëruar me thirrje raciste antishqiptare.

www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=sGXRhb7JxXE

Videoja e publikuar nxjerr në sfond persona të maskuar që nën përcjelljen e këngës djegin flamurin shqiptar.  Ata bëjnë thirrje për bashkimin e të krishterëve kundër shqiptarëve për zhdukjen e tyre.

Gjatë tërë videos së publikuar vijojnë titra në gjuhën angleze për të kuptuar mesazhin e tyre.

Lidhur me shfaqjen e kësaj videoje sot priten reagimet dhe komentet e institucioneve përgjegjëse shtetërore. / INA

Temat e fundit