×

Mbiemrat me te perhapur ne Shqiperi sipas rajoneve

· 7 · 88

Mbiemrat me te perhapur ne Shqiperi sipas rajoneve

· 7 · 88

 • Postime: 22189
 • Gjinia: Mashkull
M A X
ne: 05-05-2019, 11:08:11
Disa statistika interesante qe mund te gjenden ketu: https://twitter.com/albanianstats
 
 • M'pelqe
  Kot fare x 1
  Super

 • Postime: 1061
 • Gjinia: Mashkull
Poshnjari
#1 ne: 05-05-2019, 13:42:46
Interesante. Shumica hoxhallre LOL
 • M'pelqe x 1
  Kot fare
  Super

 • Postime: 6664
 • Gjinia: Femer
erlehta
#2 ne: 05-05-2019, 18:49:08
Interesante. Shumica hoxhallre LOL
A thu te jene te gjithë kushurinj 😁
 • M'pelqe x 1
  Kot fare
  Super
Agolli mbiemri
#3 ne: 17-05-2019, 15:30:17
Mbiemri im qenka tek me te njohurit :-[
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 22189
 • Gjinia: Mashkull
M A X
#4 ne: 17-06-2019, 14:40:32
Dhjete emrat dhe mbiemrat me te perhapur ne Kosove
 

 
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 22189
 • Gjinia: Mashkull
M A X
#5 ne: 17-06-2019, 14:45:55
Cifti emer-mbiemer me i perhapur ne Shqiperi
 
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 22189
 • Gjinia: Mashkull
M A X
#6 ne: 17-06-2019, 14:47:08
Emrat me te perhapur ne Kosove sipas komunave.
 
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super