×

Post reply

Emri:
Email:
Titulli:
Ikona e mesazhit:

Verifikimi:
Flamuri yne ka ngjyre?:

shtyp alt+s per te postuar ose alt+p per ta kontrolluar


Permbledhje

Postuar nga: M A X
« ne: 17-06-2019, 14:47:08 »

Emrat me te perhapur ne Kosove sipas komunave.

 
Postuar nga: M A X
« ne: 17-06-2019, 14:45:55 »

Cifti emer-mbiemer me i perhapur ne Shqiperi

 
Postuar nga: M A X
« ne: 17-06-2019, 14:40:32 »

Dhjete emrat dhe mbiemrat me te perhapur ne Kosove

 

 
Postuar nga: Agolli mbiemri
« ne: 17-05-2019, 15:30:17 »

Mbiemri im qenka tek me te njohurit :-[
Postuar nga: erlehta
« ne: 05-05-2019, 18:49:08 »

Interesante. Shumica hoxhallre LOL
A thu te jene te gjithë kushurinj 😁
Postuar nga: Poshnjari
« ne: 05-05-2019, 13:42:46 »

Interesante. Shumica hoxhallre LOL
Postuar nga: M A X
« ne: 05-05-2019, 11:08:11 »

Disa statistika interesante qe mund te gjenden ketu: https://twitter.com/albanianstats