Mbiemrat me te perhapur ne Shqiperi sipas rajoneve - Shqiptaria

×
Hyrja
Profili

Mbiemrat me te perhapur ne Shqiperi sipas rajoneve

Mbiemrat me te perhapur ne Shqiperi sipas rajoneve

· 7 · 597

 • Postime: 26702
 • Gjinia: Mashkull

ne: 05-05-2019, 11:08:11
Disa statistika interesante qe mund te gjenden ketu: https://twitter.com/albanianstats

 
« Editimi i fundit: 30-09-2019, 20:47:53 nga M A X »

 • Postime: 1111
 • Gjinia: Mashkull

#1 ne: 05-05-2019, 13:42:46
Interesante. Shumica hoxhallre LOL

 • Postime: 7065
 • Gjinia: Femer

#2 ne: 05-05-2019, 18:49:08
Interesante. Shumica hoxhallre LOL
A thu te jene te gjithë kushurinj 😁

#3 ne: 17-05-2019, 15:30:17
Mbiemri im qenka tek me te njohurit :-[

 • Postime: 26702
 • Gjinia: Mashkull

#4 ne: 17-06-2019, 14:40:32
Dhjete emrat dhe mbiemrat me te perhapur ne Kosove

 

 
« Editimi i fundit: 30-09-2019, 20:47:32 nga M A X »

 • Postime: 26702
 • Gjinia: Mashkull

#5 ne: 17-06-2019, 14:45:55
Cifti emer-mbiemer me i perhapur ne Shqiperi

 
« Editimi i fundit: 30-09-2019, 20:46:59 nga M A X »

 • Postime: 26702
 • Gjinia: Mashkull

#6 ne: 17-06-2019, 14:47:08
Emrat me te perhapur ne Kosove sipas komunave.

 
« Editimi i fundit: 30-09-2019, 20:46:41 nga M A X »

Temat e fundit