×

Gryka e Këlcyrës, Parajsa e 1001 burimeve ...

· 1 · 301

Gryka e Këlcyrës, Parajsa e 1001 burimeve ...

· 1 · 301

  • Postime: 27121
  • Gjinia: Mashkull
Berni
ne: 18-08-2011, 10:29:00
Gryka e Këlcyrës me vlerat e saj shkencore, didaktike dhe kulturore, përbën një nga peisazhet më të bukura turistike të natyrës shqiptare.

E quajtur ndryshe ‘Parajsa e një mijë e një burimeve’, ky vend ia vlen të vizitohet në çdo stinë të vitit.

Ndalesa e radhës e grupit të xhirimit të “ABC News”, drejt jugut të Shqipërisë, sjellë më pranë detaje për një promovim më të mirë të këtij peizazhi ...

GRYKA E KELCYRES
  • M'pelqe
    Kot fare
    Super