×
Hyrja
Profili

Banesa tipike shqiptare e kohes se komunizmit

Banesa tipike shqiptare e kohes se komunizmit

· 3 · 501

  • Postime: 26634
  • Gjinia: Mashkull
M A X
ne: 05-06-2020, 12:42:27
 

Blendi Fevziu na ka mundesuar me disa foto qe te kthehemi prapa ne kohe dhe te kujtojme me nostalgji ate kohe, kur shtepite tona ishin mobiluar pak a shume te gjitha ne te njejten menyre dhe te njejtat mobilje standarte.

  • Postime: 26634
  • Gjinia: Mashkull
M A X
#1 ne: 05-06-2020, 12:43:49
 

 

 

 

 

  • Postime: 26634
  • Gjinia: Mashkull
M A X
#2 ne: 05-06-2020, 12:44:43