×

Post reply

Emri:
Email:
Titulli:
Ikona e mesazhit:

Verifikimi:
Flamuri yne ka ngjyre?:

shtyp alt+s per te postuar ose alt+p per ta kontrolluar


Permbledhje

Postuar nga: M A X
« ne: 05-06-2020, 12:44:43 »

 

 

 
Postuar nga: M A X
« ne: 05-06-2020, 12:43:49 »

 

 

 

 

 
Postuar nga: M A X
« ne: 05-06-2020, 12:42:27 »

 

Blendi Fevziu na ka mundesuar me disa foto qe te kthehemi prapa ne kohe dhe te kujtojme me nostalgji ate kohe, kur shtepite tona ishin mobiluar pak a shume te gjitha ne te njejten menyre dhe te njejtat mobilje standarte.