×

Kryevepra të mëdha të mjeshtrave të skulpurës.

Shkolla Artistike Prenke Jakova

Nisur nga Terenc  | Postimi i fundit nga dreamm    · 6 · 3473

Odhise Paskali

Nisur nga gentfaja  | Postimi i fundit nga gentfaja    · 0 · 2411

"Hedhesi i Diskut"

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga erlehta    · 2 · 3443

Lisipi

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga Elegance    · 2 · 2021

Skopas nga Parosi.

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga erlehta    · 0 · 741

Praksiteli dhe Leohari.

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga erlehta    · 0 · 913

Skulptura "Athinaja dhe Marsi"

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga erlehta    · 1 · 1790

Kresilias.

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga erlehta    · 0 · 775

Skulptura e Davidit!

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga valmi    · 3 · 2745

Fidia.

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga erlehta    · 1 · 1241

Skulptura!

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga erlehta    · 0 · 2521