×

Më 3 qershor rinis sezoni futbollistik ne Shqipëri

Më 3 qershor rinis sezoni futbollistik ne Shqipëri

· 1 · 114

  • Postime: 20918
InfoZ
ne: 13-05-2020, 22:28:46
 

Pas mbledhjes së sotme ndërmjet FSHF-së dhe presidentëve të klubeve të Superiores eshte vendosur 3 qershori si datë për rinisjen e sezonit futbollistik. Tashmë FSHF pret miratimin nga ana e qeverisë. Mbledhja u zhvillua pas punës së kryer nga stafi i FSHF për përgatitjet mbi rifillimin e garës futbollistike në vend. Ekspertët mjekësorë të Federatës kanë përgatitur një protokoll mjekësor i cili është konsultuar me Ministrinë e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale në dy takimet e zhvilluara ditët e fundit.
 

Vlorë - Shqiperi

Nisur nga M A XRubrika Trojet Shqiptare

Postimi i fundit 26-05-2020, 08:22:42
nga M A X
Koronavirus ne Shqiperi

Nisur nga M A XRubrika Aktualiteti

Postimi i fundit 12-05-2020, 08:54:14
nga M A X
Cili eshte numri i ndihmes se shpejte ne Shqiperi?

Nisur nga M A XRubrika Pyetper

Postimi i fundit 06-04-2020, 01:06:07
nga M A X
Kush eshte njeriu me i pasur ne Shqiperi?

Nisur nga InfoZRubrika Pyetper

Postimi i fundit 04-04-2020, 11:08:43
nga M A X
Cili eshte numri i Zjarrfikesve ne Shqiperi?

Nisur nga InfoZRubrika Pyetper

Postimi i fundit 06-04-2020, 01:01:30
nga M A X