Më 3 qershor rinis sezoni futbollistik ne Shqipëri - Sporti

×
Hyrja
Profili

Më 3 qershor rinis sezoni futbollistik ne Shqipëri

Më 3 qershor rinis sezoni futbollistik ne Shqipëri

· 1 · 415

  • Postime: 21592

ne: 13-05-2020, 22:28:46
 

Pas mbledhjes së sotme ndërmjet FSHF-së dhe presidentëve të klubeve të Superiores eshte vendosur 3 qershori si datë për rinisjen e sezonit futbollistik. Tashmë FSHF pret miratimin nga ana e qeverisë. Mbledhja u zhvillua pas punës së kryer nga stafi i FSHF për përgatitjet mbi rifillimin e garës futbollistike në vend. Ekspertët mjekësorë të Federatës kanë përgatitur një protokoll mjekësor i cili është konsultuar me Ministrinë e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale në dy takimet e zhvilluara ditët e fundit.

Temat e fundit