×

Tema të Ndryshme

Publikohet traileri i GTA V

Nisur nga VM.  | Postimi i fundit nga VM.    · 0 · 202

Të martuar me beqarinë

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga dreamm    · 1 · 205

Dëshira për të jetuar

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 195

Amanda Knox

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 161

Hapet Gay-Bar në qendër të Prishtinës

Nisur nga Lurra1  | Postimi i fundit nga Lurra1    · 0 · 5

Plaket 50 vjet brenda disa javëve

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 153

Dasmë shqiptaro-latine

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 1 · 240

Ka humbur Berni

Nisur nga PetritKola  | Postimi i fundit nga Mishel...............    « 1 2 » · 26 · 1700

Telefoni i pakrahasueshëm!

Nisur nga VM.  | Postimi i fundit nga VM.    · 0 · 189

Salloni me parukiere lakuriq

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 244

Transeksualët

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 138

E hëna, dita më e keqe e javës

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 183

10 profesionet e së ardhmes

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 370

Planking dhe Batman-ing

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga Zara    · 2 · 256

Profesioni varet nga muaji i lindjes

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga Nore    · 5 · 304

***""Gezuar Ditelindjen Charlie""***

Nisur nga ßåßy ღ  | Postimi i fundit nga shkodrane    « 1 2 » · 35 · 3358