×

Çfarë ngjyre ka shpirti juaj?!

· 55 · 2551

Çfarë ngjyre ka shpirti juaj?!

· 55 · 2551
elton.asllani
#50 ne: 24-04-2013, 10:22:16
e mire se endrra jane edhe s'dalin LOL

 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12738
Mishel...............
#51 ne: 24-04-2013, 10:27:22


e kuqe dominuese  :P
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 566
 • Gjinia: Mashkull
ciarli
#52 ne: 27-12-2013, 18:31:23
shpirti im eshte trasparent, i pafuqishem, mbase ka qene dikur, me kapilare shume te holle qiellor dhe nuk han plazme hyjnore shume per shkak frike, tmerri, por mbi te hedhin drite jeshile engjejt qe rrembejne shpirtrat
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1449
 • Gjinia: Femer
flutur
#53 ne: 27-12-2013, 21:45:59
I kuq
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 474
ness uno
#54 ne: 27-12-2013, 23:17:45
Blu
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super