×

Gjerat me te bukura te jetës!

Gjerat me te bukura te jetës!

· 62 · 10699

 • Postime: 2173
Grens(Wiliams)
#50 ne: 25-07-2013, 14:00:39
po per ty Grens kush eshte gjeja me e bukur?
..hidhu 2 rrjeshta me siper..hap mire syte dhe lexo :D

 • Postime: 12743
Mishel...............
#51 ne: 25-07-2013, 14:02:59
aaaaa....seksi??? ca o seksi?

 • Postime: 2173
Grens(Wiliams)
#52 ne: 25-07-2013, 14:08:38
..me 2 fjale eshte kuptimi i arsyes pse ekzistoni ju :P

 • Postime: 12743
Mishel...............
#53 ne: 25-07-2013, 14:09:16
une arsye ekzistence kam tjeter gje...se di ta kete emrin Seks

 • Postime: 2173
Grens(Wiliams)
#54 ne: 25-07-2013, 14:10:33
hiqe njehere ate gjene..deklaroje qe nuk e ke dhe shikoje se sa do vlesh :P

 • Postime: 12743
Mishel...............
#55 ne: 25-07-2013, 14:18:22
vlej vlej pa merak

 • Postime: 2173
Grens(Wiliams)
#56 ne: 25-07-2013, 14:19:41
vlej vlej pa merak
..mos e bej ate gabim ta provosh se pune e pare te iken burri,pastaj te heqin nga puna,pastaj te iken komshiu e keshtu me radhe... :D

 • Postime: 12743
Mishel...............
#57 ne: 25-07-2013, 14:21:23
Prape vlej Grens.....

sepse Burri me ka nenen e femijve
Punes i duhet ana profesionale e imja e jo ana seksuale (eshte indifirente karshi asaj)
dhe sa per komshiun  nuk kam nje te tille qe te me shohi seksi..sepse une jam me parimin - larg shpise e larg vendit te punes LOL

 • Postime: 2173
Grens(Wiliams)
#58 ne: 25-07-2013, 14:25:34
Prape vlej Grens.....

sepse Burri me ka nenen e femijve
Punes i duhet ana profesionale e imja e jo ana seksuale (eshte indifirente karshi asaj)
dhe sa per komshiun  nuk kam nje te tille qe te me shohi seksi..sepse une jam me parimin - larg shpise e larg vendit te punes LOL
..po pa vegel nuk do kishe as femijet moj..te rente nje gje tek pika G :P

 • Postime: 12743
Mishel...............
#59 ne: 25-07-2013, 14:27:45
po flisnim per vegel apo per shijim vegle??

 • Postime: 2173
Grens(Wiliams)
#60 ne: 25-07-2013, 14:30:09
po flisnim per vegel apo per shijim vegle??
..po nuk qe vegla çfar shijimi do besh..tek veshi? :P

 • Postime: 12743
Mishel...............
#61 ne: 25-07-2013, 14:33:41
po leshi po

rob pa vegel ska , shijimin jo gjithkush e arrin